Evenemang i Norrköping för hälsomedvetna

Nu kommer Hälso- och träningsmässan åter till stan! Detta evenemang i Norrköping arrangeras med 3 års mellanrum och i samverkan med med alla företag inriktade på hälsa i länet! Du inbjuds till en hälsosam mötesplats under tre  intensiva och händelserika dagar. De lokala hälsoföretagen men även utställare från hela landet, presenteras sig förd en breda publiken. Det kommer att finnas tillgång till tjänster och produkter som ökar välbefinnandet både psykiskt och fysiskt. Med andra ord här finns något för alla som är intresserade av hälsa eller träning! 

Om man samtidigt vill se vad det finns för evenemang Norrköping. De har olika shower som även de befrämjar hälsan. Ett gott skratt förlänger livet sägs det men framför allt känns det härligt i hela kroppen när man skrattar.

Det kommer att bli tre härliga dagar fyllda av inspiration, upplevelser, kunskap och flera spännande föreläsningar. Hälso- och träningsmässan ger möjlighet för olika människor med samma intressen att kunna mötas och utbyta råd och tips. Passa på i år för nu dröjer det tre år till detta evenemang i Norrköping kommer tillbaka!

Bookmark the permalink.