Stuga på Öland under årets träningsläger

I sommar kommer ett träningsläger arrangeras på norra Öland. Det kallas KITcamp och arrangeras av Skandinaviska Kiropraktorhögskolan. De har även under flera år varit medecinskt ansvariga för bla tv-produktionerna Biggest Loser, Gladiatorerna, Let’s Dance och Kändishoppet. Det unika med detta träningsläger är att det anordnas av kiropraktorer och alla deltagare får obegränsad tillgång till dessa. Både undersökning och behandling ingår i deltagaravgiften. Boende ingår i avgiften men vi kan rekommendera att du stannar en stund efter träningslägret. Här kan du hyra en stuga på Öland att vila ut i. Sonjas Camping ligger vackert till och den är dessutom femstjärnig.

Träningslägret inleds med en grundlig undersökning av din hälsa för att tränarna och kiropraktorer ska kunna utforma ett upplägg baserat på dina förutsättningar. Detta träningsläger är lika lämpligt för den som är elittränad, har spenderat sin tid på sofflocket eller om den som går i rehabilitering. Träningslägret ger dig bra förutsättningar att fortsätta med sund träning som är anpassad efter just dina behov. Hyr du en stuga efteråt och ser dig om på Öland och dess vackra omgivningar, kommer även din själ vara fylld med ro och ny energi.

Om du skulle skada dig under träningslägret finns professionell hjälp med behandling och rehabilitering. Träningspassen är förlagda i Trollskogen, på Neptuniåkrar och på Bödas långa vackra sandstränder. Upptäck stugby småland efter lägret har du alltid nära till fina stränder och fina platser att träna på. Att vara på en strand och höra måsarnas skrik en tidig morgon är dessutom mentalt upplyftande. Framför allt om du är morgonpigg!

Bookmark the permalink.